To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Ξενοδοχειακό marketing (4)

Είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε για λογαριασμό σας on the spot & a la carte ένα Mini Marketing Plan. Kαλέστε στο +30 6973 921 194 τον κ. Χρ.Ρουμελιώτη. : Μία κρίσιμη περίοδος θέλει και μια κρίσιμη αφήγηση… ένα νέο story. Παράδειγμα ξενοδοχείου της Αθήνας !Στη καρδιά της Αθήνας! ο,τι χρειάζεστε για την είσοδό σας και την πιό επαγγελματική παραμονή σας. Το ξενοδοχείο μας....(Μοντέρνο, άνετο, φιλόξενο, με Parking, με στιλάτους χώρους…)
Α. Η συνταγή της επιτυχίας μας: … Β. Οι αρχές μας : 1. Παράδοση ... 2. Εκσυγχρονισμός ... 3. Αμεσότητα ... 4. Πρωτοτυπία ...5. Σεβασμός ... 6. Ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη… Γ.Οι αξίες μας : 1. Πάθος για τον πελάτη ... 2. Value for money ...3. Πρωτοπορία στην εξυπηρέτηση ... Δ. Εμπιστευτείτε μας στην πόλη…Ε. Μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά της φιλοξενίας και τον ενθουσιασμό των συνεργατών μας...ΣΤ. Αναζητούμε απαιτητικούς πελάτες… ☺Μετά από την τελευταία ανακαίνιση οι πελάτες μας έφθασαν τους .... ☺Θα θέλαμε να σας συστηθούμε…☺Χώροι υποδοχής… ☺Δωμάτια…☺Χώροι διασκέδασης και χαλάρωσης…☺Χώροι εστίασης …☺Γειτνιάζοντες με ενδιαφέρον τόποι…☺Οι δικές μας υπηρεσίες σας λύνουν τα χέρια….☺Το τμήμα της Υποδοχής είναι ένας πολυσύνθετος ευέλικτος μηχανισμός που κύριο στόχο έχει να….. ☺Το Τμήμα του εστιατορίου μπάρ….☺Το τμήμα των Ορόφων-δωματίων….☺Τι να περιμένετε ακόμη και τους δύσκολους καιρούς …. ☺Η σχέσης σας με τους ανθρώπους του χώρου μας…☺Συμβουλευτείτε έναν από μας….☺Είμαστε πρωτοπόροι, στη γεύση, στη καθαριότητα, στο νοικοκυριό στο νεωτερισμό… και η ικανοποίηση στα ύψη !☺Ποιοι σας φροντίζουν, μια ματιά στους ορατούς και αόρατους σιωπηρούς εξυπηρετητές σας !☺Το κέρδος μας είναι το κέρδος το δικό σας, οι προκλήσεις το μέλλον μας !☺Εσείς είστε το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας ! ΧΡ/20/10/2011 Τηλ. +30 6973 021 194