To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Social Media (Σχέδιο)

Το διαδίκτυο σήμερα αποτελεί μια τεχνολογική εξέλιξη η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και καθημερινά. Οι τρόποι επικοινωνίας έχουν πλέον αλλάξει ριζικά, καθώς οργανισμοί, επιχειρήσεις, εκπαιδευτικοί φορείς και ελεύθεροι επαγγελματίες, χρησιμοποιούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως εργαλεία, για να έρθουν σε επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες τους.

Το Social Media Marketing έχει γίνει ευρέως αποδεκτό ως το μαγικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών, καθώς υπερβαίνει τις δυνατότητες των παραδοσιακών μέσων και τεχνικών μάρκετινγκ. Η εξέλιξη αυτή του διαδικτύου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εφαρμογή των Social Media Networks για την προβολή και την προώθηση μιας μάρκας, ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή ενός δημοσίου προσώπου.