To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Ψάχνετε για δουλειά; αγγελία, θέση εργασίας στη Ρόδο, Ζητείται Β' Μάγειρας για εποχιακό ξενοδοχείο απογευματινή βάρδια, αποδοχές, συνθήκες εργασίας πολύ καλές

Ψάχνετε για εργασία; Αναζητείτε υπεύθυνο θέση; έχετε καλή προϋπηρεσία; είστε τολμηρός, δημιουργικός και εξελίξιμος; είστε επαγγελματίας; είστε συνεργάσιμος; μπορείτε να υποστηρίξετε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση με τις μαγειρικές σας γνώσεις και ικανότητες; αν ναι.. να η ευκαιρία.. στη Ρόδο στο Κιοτάρι.. ζητείται πεπειραμένος Β' Μάγειρας ο οποίος θα εργασθεί απογευματινή βάρδια κάτω από τις οδηγίες του chef του ξενοδοχείου ώστε να φέρει εις πέρας απαιτητικό έργο.. Το ξενοδοχείο Rodos Village Beach Hotel είναι ένα γνωστό, πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο στη Ρόδο. Βρίσκεται στη νότια παραλιακή ζώνη της Ρόδου, δίπλα στο χωριό Ασκληπειό με τις όμορφες παραλίες, 12 χλμ. από τη γραφική Λίνδο και μόλις 22 χλμ. από τη διάσημη παραλία Πρασονήσι. Αυτό το εξαιρετικό resort δημιουργήθηκε για να ξεπεράσει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον. ΠΡΟΣΟΧΗ Και άλλες θέσεις εργασίας γύρο από τη κουζίνα ζητούν κάλυψη και αναζητούνται επαγγελματίες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο για τις προσλήψεις κύριο Δημήτρη Κλεαγκώνη +306937351902, kleagonis@gmail.com